lördag 1 mars 2014

Så himla glad

Ska vi handla något innan vi åker hem, frågade maken. Nej, svarade jag, som just skrinlagt planerna på att köpa ett knippe tulpaner till helgen och istället ta in några forsythiakvistar. Det blir dyrt att köpa tulpaner till precis varje helg. När vi kommer hem hänger det någonting på handtaget till ytterdörren. Ett väl inslaget stort knippe av tulpaner!! Tack för en trevlig tisdagseftermiddag står det på en vidhängande lapp. Så fort jag hinner ringer jag upp avsändaren. "Det var så härligt att få skratta ordentligt" säger hon, "Tack för ditt föredrag. Det var det bästa på länge." Hon var glad, jag blev också jätteglad, speciellt med tanken på att jag hade spridit glädje till 40 personer under veckan (ja, 39 kanske, det är alltid någon som inte är av samma åsikt) och förhoppningsvis sprids det till alla som kommer i vår väg. En riktigt glad lördag på er!!


6 kommentarer:

 1. Så trevligt det blev allt omkring ditt berättande i veckan för många förväntansfulla personer och så mycket fin respons tillbaka. Tulpanerna var ju bara så vackra ! EN RIKTIGT GLAD LÖRDAG TILL DIG OCKSÅ ! KRAM MARIE

  SvaraRadera
 2. Franstulpaner och papegoj mina favvisar!! Visst är det vackert med bara en tulpan i en vacker flaska eller burk som vi sparat i "bra och ha skåpet", då räcker de länge.... För billiga, nej det kommer de aldrig att bli vi svenskar älskar dem alldeles för passionerat för det...Det vet köpmännen!

  SvaraRadera
 3. Det var väl en trevlig överraskning. Du förstår jag köper
  tulpaner varje vecka, 49:- för 15 st. Det kostar jag på mig, är ju aldrig någon stans, Jag fick ju Pingstliljor
  i en burk, av min middagsgäst i förgår. men i går
  när jag gick hem från tandläkaren, det gick bara på 380: tror jag, så köpte jag mig en bukett. Fick så bra
  besked av tandläkaren. Och jag är så gammal så det är nu jag vill ha blommor kring mig. Trevlig Vasa
  kram Hajan

  SvaraRadera
 4. Men så roligt..sådana blommor är extra kul att få..tulpaner o vaxblommor är så fint ihop. Så du är en fena på att hålla föredrag oxå..du kan så mycket du.

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig överraskning och så roligt det är att få lite uppskattning när man har lagt ner jobb på att göra det trevligt för åhörarna.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 6. Så trevligt! Jag förstår att du blev jätteglad. Att få lite erkänsla när man gjort sitt bästa för andra är väl jättetrevligt.
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera