torsdag 13 mars 2014

Innan lågtrycket kommer

Bistrare tider väntar, hörde jag på väderleksrapporten idag. Inte så oväntat kanske. Några bakslag blir det alltid varje vår. Desto större anledning i dag att fånga dagen och njuta av blommande vårfägring och surrande humlor och kanske hänga ut lite tvätt att snabbtorka i solen och lukta gott sedan i linneskåpet. Carpe diem!


5 kommentarer:

 1. Carpa på du med Kerstin!:)
  Ljuvliga bilder som vanligt, nu har jag bläddrat bakåt ett tag, har inte hunnit komma på besök under en tid. Ordningen är återställd. Här är soligt och fyra grader varmt, men nog är det förstås att vänta på omslag i väderleken.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är knepigt att börja tänka på bakslag i vädret nu när man har ställt in sig på att det verkligen är VÅR! Men...det kan ju inte bli kallt i flera månader i alla fall, kanske inte ens i veckor!?

  SvaraRadera
 3. Även här har det varit två helt ljuvliga dagar men i helgen ska det komma snö säger dom, det är väl bara att tacka å ta emot.
  Ha det fint
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 4. Vi vill verkligen inte ha något bakslag i vädret nu, nä det blir nog inte så farligt.
  Projekt sanddynor och vita huggormar, vill veta mer.
  Kan man inte få tigga till sig en guidetur nån dag?

  SvaraRadera
 5. Inte roligt med mer snö nu när man har vant sig vid våren. Men den brukar väl inte ligga kvar så länge - solen värmer ju i alla fall. Någon humla har jag inte sett än.
  Kram

  SvaraRadera