tisdag 19 juni 2012

Livsglädje

Långt ute i skogen i Linnés fotspår

Rester av gammal bro från 1700-talet

Är det något jag önskar mig, så är det att få behålla entusiasm och livsglädje högt upp i åren. I går var det dags för födelsedagskalas igen och mannen som nu fyllde år rakade nog bort sina första fjun på hakan ungefär när jag föddes.Fortfarande verksam i sitt yrke som lärare på hög nivå, full av planer för framtiden och med massor av spring i benen ledde han i går kväll en "vandring" per bil i Linnés fotspår med många stopp i norra Ölands stora skog. Outtröttlig sprang han först överallt och letade efter spåren av de vägar som Linné färdades på 17 juni 1741.

Den första utslagna Moyesiirosen tillägnar jag gårdagens födelsedagsbarn

I dag anländer nya gäster framåt eftermiddagen, bland annat en som jag verkligen kan kalla för "ny", nämligen Zacharias, tre månader gammal.

3 kommentarer:

 1. Ska bli så kul att träffa er... :) såg mailet också... spännande. :) ses snart kram kram

  SvaraRadera
 2. låter som det blev en trevlig och lärorik tur. Vår tur gick på södra sidan till Kvinneby där vi hittade bron jag sökte. Resan gick sedan bra ända till Nyköpinghus där det blev tvärstopp pga olycka. Vi satt still i 45 min minst men hann ändå till visningen på Studsvik. För någon timme sedan lämnade gänget Hagavägen så nu får ni snart slut på lugnet igen ;-)Den lille är väldigt glad och pratglad mest hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Så härligt med skogspromenader!
  Kram!

  SvaraRadera