lördag 30 juni 2012

Lite stöd kan alla behöva
Arbetet i trädgården handlar just nu mest om att stötta upp,binda upp och klippa ur. Tunga pioner och grenar av klängrosor, fulla med knoppar, hänger ner och behöver stödjas upp. Clematisrankor rymmer i väg åt alla möjliga håll och måste bindas upp och syrenerna ska gallras. Några som ser ut att behöva stöd är ladusvaleföräldrarna som flyger i skytteltrafik till skrikiga, hungriga ungar som sitter i rader på alla trådar runt huset. Hunden Chessies vakande ögon kontrollerar om några oinbjudna unga kråk- eller skatslynglar syns till någonstans i trädgården. Det är ett måste att hålla efter dem anser hon.

7 kommentarer:

 1. Du är en mästerfotograf ! Bilden på Chessie är sååå fin.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder - och håller med ovanstående; bilden på Chessie är underbar!

  SvaraRadera
 3. Vad skådar jag, har ni haft en blå himmel de senaste dagarna? Fin bild på svalan som hänger i luften och balanserar med både vingar och stjärt. Chessies vackra ögon gör att man vill ge henne en nospuss!

  SvaraRadera
 4. Precis så är det! Nu måste mycket få stöd. Hos oss blåser det rejält, regnar och ruskar. Typiskt nog när vi har Geta poesi och visa, men folk brukar vara nöjda ändå. Anpassningsbara. Ljuvliga bilder...vovven mmm...gosing:)

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 5. Hej Kerstin!
  Ja, vilka bilder du delar med dig av. Bilden på Chessies fina ögon är ju så bra. Sedan som fågeltok så älskar man ju bara bilden på svalorna.
  Ha det så bra och tack för "hälsningen"
  /Ingemar

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder! Underbar bild på Chessie, klart hon måste ha koll på allt i trädgården:)
  Ha en fin lördagkväll!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Den rostiga fågeln sitter i min rabatt också. Köpte den i Löttorp men hoppas få besöka stället där de görs. De utlovade åska i morgon men nu så är det bara rengskurar på skylten, tänk att det blåser så snabbt bort över ön. Vilken katastrof det varit i Borgholm och man får hoppas att alla klarar sig. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera