lördag 23 juni 2012

Paraplyernas afton

Vi visste att det var ett regnväder på väg. Alla höll tummarna för att det inte skulle komma förrän senare på kvällen. På Skäftekärr försökte alla 1200 besökarna skrämma bort regnet och ropa fram solen och det hjälpte en liten stund, så hela midsommarprogrammet kunde genomföras. Men vid 18-tiden öste regnet ner och det fortsätter nu på morgonen. Hembygdsföreningens fest vid Gula Stugan blev något avkortad, några ringlekar fick vänta till nästa år, men alla lotter blev sålda och det var en trevlig stämning trots vädret. Vår kväll avslutades med ost och vin i goda vänners lag, så vi är så nöjda med vår midsommar. Tack för det I och E!

...och så blev det paraplyernas afton!

2 kommentarer:

 1. Hej! Skönt att regnet väntade tills kvällen hos er. Hos oss regnade det på eftermiddagen och solen kom fram först kl. 21! Idag har det varit alla sorters väder tror jag.

  Fina midsommarbilder och stämning hos dig!
  /Pia

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Här kom regnet i gårkvälls också, men i dag var vi Byxelkrok och avnjöt räkmackan. Tror det ska bli en tradition att vandra runt i sjöbodar och avsluta resan med en macklunch. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera