måndag 9 april 2012

Möten

Möten kan vara både inspirerande och frustrerande

Ett skrakpar simmar förbi. Honan är lite blyg.

Snart är all snö borta och våren är tillbaka.

I kväll är det möte igen trots att det är "röd" måndag. Men vad gör man när tiden inte räcker till och alla är överhopade med arbetsuppgifter. Före det ska vi försöka hinna ut en sväng, fixa lite med växtligheten och äta upp påskhelgens rester. Det mesta av snön försvinner nog i dag så precis när alla sommargäster ska ge sig hemåt igen kommer våren tillbaka. Den här veckan ska jag försöka komma ner till Albrunna perenner på södra Öland. En liten handelsträdgård med ett fantastiskt sortiment. De finns numera på nätet också. Sök på namnet så ploppar den upp.

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Ja så blev det en annandag, och undan gick det. Hoppas och tror att du har en fin dag framför dig... handelsträdgård låter väldigt inspirerande!

  Ditt mötestema är intressant, precis så är det...även bland djur...
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Mm ... man blir ju lite nyfiken på vad det är du har i kikaren att kånka hem från Albrunna. Fast det får vi kanske vet om vi tåler oss en stund?

  Själv ska jag dra på mig arbetskläderna och baxa hem grannens nyfällda plommonträd, nedkapat i lämpliga bitar. De var snälla nog att pingla på och fråga om ruggugglan är intresserad av ved, eftersom de inte har några vedeldningsmöjligheter själva. Såna grannar kan man ju inte annat än gilla :oD

  SvaraRadera