tisdag 24 april 2012

Dimman lättade

En och annan fågel gick att urskilja...

..och stora fåglar var lättare att se

Plötsligt lättade dimman och sädesärlan blev lika glad som vi

Vi fick några soliga timmar i går när dimman hade lättat. Framåt eftermiddagen reste våra första gäster iväg med sin husbil mot Österlen (jag blir lite avundsjuk) och några timmar senare kom nästa gäng ifrån de djupa värmlandsskogarna. De behöver verkligen komma ut och se lite vår och grönska (hahaha). Så idag blir det nya utflykter till fågellokaler och andra platser som vi gärna vill visa upp för våra gäster.

5 kommentarer:

 1. Fina "dimmiga" bilder. Du är skicklig att fånga fåglarna....
  Här är lätt dimma ännu, men solen känns som om den finns där bakom.

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Jag är något senare med min kommentar än den andra öbon Karin här ovan, så jag kan meddela att dimman har lättat! Just nu är det riktigt fint solsken och rätt så varmt. Idag blir det kanske lite trädgårdsjobb :o) Fast jag är barnvakt åt Gurravovven igen, så hundpromenader har prioritet.

  Idag, på hans och min morgonrunda, susade flera strandskator förbi högt ovanför oss. Jösses, så de kan låta när de vill!

  Är det kanadagäss på din bild?

  *undrar en riktig fågelnolla*

  SvaraRadera
 3. åh fin den lilla sädesärlan..Idag är det vår vår vår...skönare ska det bli..härligt..Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Härliga bilder där dimman tillför lite stämning. Men det är ju klart, ibland till för dimman lite "för mycket" stämmning. Det är ju inte så kul när man inte kan se handen framför sig. Vi är många som är avundsjuka på dig Kerstin som har detta paradis utanför knuten.
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvaraRadera
 5. Verkligen fina bilder, underbart!:)

  SvaraRadera