onsdag 26 oktober 2011

Stressig veckaIbland märks det att vi är bosatta i Sveriges sydligaste glesbygd. Kände i måndags morse att min förkylning höll på att övergå till bihåleinflammation. Ringde vårdcentralen som ringde tillbaka inom tio minuter. Kom halv tio. På med kläderna och iväg en mil. Fick antibiotika och cortisonspray utskrivet. Iväg fem mil till apoteket. Alternativet är att vänta två dagar till medicinen anländer till ICA, men det kändes inte aktuellt. Hem och stoppa i de två första tabletterna av kuren.Tisdag morgon , lite bättre, dags att åka tio mil och överlämna allt material till boken till tryckeriet och gå igenom lite hur jag vill ha det. "Råkade" ramla in på MIO också och beställde en matta att lägga under matsalsbordet (det var 20% på mattor). På hemvägen ringer telefonen. Kan inte du gå på mötet i kväll och skriva om det till tidningen. NEEEJ!!! Att krypa ner i soffan framför TV-n med en filt och en stor kopp te kändes mycket angelägnare. I dag ska jag ha en lugn dag men det blir säkert en del samtal från tryckeriet och lite sista minutengrejer som ska med i boken.

5 kommentarer:

 1. Det där med boken låter jättespännande men också jättejobbigt, men så måste det nog vara för att den ska bli riktigt bra! Fast är man sjuk måste man nog omprioritera lite. Hälsan går ju först!!
  Men det kanske inte är alltför allvarligt eftersom du "orkade" med att åka till MIO och shoppa!? Så ta det riktigt lugnt idag så är du säkert pigg i morgon igen.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Förståndigt av dig att sätta ner foten och tacka nej till mera jobb.
  Jag känner det som om jag bor riktigt centralt när jag hör hur du får flänga. Till närmaste apotek har jag bara tre mil, men då gäller det förstås att dom har medicinen hemma. Ofta blir det till att köra till Staan och dit är det fyra och en halv mil. Nu är det ytterst sällan jag behöver hämta ut något, och då är det i regel till hundarna. Maken däremot är numera stamkund.

  SvaraRadera
 3. Full rulle , trots förkylning och följdsjukdomar, men alldeles riktigt , ta DIG nu en riktig vilodag och MYS under en filt.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 4. Nu äntligen lyckas jag komma ut på er andras bloggar. Men, vad ser jag, har du nu också gått och blivit sjuk! Skulle tro att du har haft det för stressigt runt dig på sistone. Bäst att dra i handbromsen och varva ner Kerstin och du det kan du minsann göra med gott samvete, det känner du. Ta hand om dig. Kram Ingela

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Skönt att flytten gick bra och att hon får det varmt och gott på äldre dar. Härligt med gamla hus och deras historia som följer med och vart kan man sedan läsa boken? Ha det gott och krya på dig, Karina.

  SvaraRadera