torsdag 20 oktober 2011

Mamma är färdigflyttad
Nu är vi hemma igen efter en intensiv vecka med mammas flytt. Att vi dessutom blev superförkylda gjorde inte det hela lättare, men allting går. Bra med en släkt som ställer upp mangrant när det behövs! Till och med det yngsta barnbarnsbarnet Tindra tittade in en stund bland alla banankartonger. Mamma som snart blir 90 år,klarade flytten galant och redan dagen efter var hon igång igen med canasta-turneringen med sina jämngamla kompisar.Det är en stor, ljus och fin lägenhet hon har fått och framför allt är den varm. Nu går hon där och trivs och har fullt upp med att leta efter allt hon behöver, som vi har "gömt" i skåp och lådor.

9 kommentarer:

 1. Härligt när allt löper på till det bästa!
  Krya på dig!

  Kram från ett vackert Åland, solen skiner just nu
  Karin

  SvaraRadera
 2. Kul - och förmodligen väldigt skönt - att allt är klart med flytten och framför allt att mamma trivs med det nya boendet. Det är ju det viktigaste!

  SvaraRadera
 3. Skönt att allt löste sig till det bästa och du får krya på dig!!
  Här skiner solen just nu!
  Och full fart på fåglarna härutanför hos mig och matningen!
  Sidensvansar har jag haft för några dagar sen!

  Steffe

  SvaraRadera
 4. Fint att det gick smidigt med flytten. Det ät inte det lättaste att ändra miljö vid såpass hög ålder och ljust och fint ha rhon fått.
  Hoppas förkylningen går över snart!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 5. förkylningar kan man vara utan, men sammanhållning i familjen är ett stort plus. Kan tänka mig att det är särskilt viktigt då man är i din mammas ålder, att man har anhöriga omkring sig.

  Och vad vore livet utan banankartonger?!

  SvaraRadera
 6. Va skönt att flytten gick bra och att mamma trivs och finner sig till rätta. Lägenheten ser väldigt fräsch och fin ut, där blir det nog toppen att bo.
  Krya på er
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 7. Så fint hon har fått det din mamma. Måste ju kännas bra för henne och för er!!!

  Då får hon leka sakletare ett tag då ;-)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 8. Härligt att altt gått som det ska. - och att mamma spelar canasta.... Då mår hon bra!

  Det var 55+ - mässa i Boden för ett par veckor sedan. Besökare hade fått svara på frågan om vad som för äldre människor att må bra. Bland det viktigaste var social samvaro. Förutom förstås god mat och dito sömn....

  SvaraRadera
 9. Fint att höra att flyttningen avlöpt utan incidenter och att mamsen är nöjd med sitt nya boende :o) Jag, som alltid fryser, kan verkligen förstå att hon njuter av att ha det varmt och gôtt!

  Se till nu att du kurerar din förkylning. Det är ju veckoslut i faggorna, så stjälp t.ex. i dig en cognac eller två. Det botar inte, men för en stund känns det i alla fall lite mindre motigt att må skruttigt ;o)

  SvaraRadera