söndag 2 oktober 2011

Sista skördefestdagen

I dag är det final på årets skördefest och alla är nöjda, trötta och slitna. Men planerna för nästa år är redan igång. "Nästa år skulle vi kunna göra så" eller "då skulle vi kunna ställa den därborta istället" är repliker som hörs överallt. Det har ju också varit ett fantastiskt väder med morgontemperaturer på 12-13 grader och över 20 mitt på dagen. Nu ska vi strax ner till hamnen igen för att sälja de sista lotterna, pumporna, korvarna och vad det nu kan vara och sedan återstår STÄDNINGEN!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig tradition med en skördefest där alla är engagerade! Underbart att det blev så varmt och fint väder också!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt trevligt arrangemang! Absolut sammansvetsande för arrangörer och en njutning för besökare. Om inte jag nu hade haft det här med återträffen på kören så kanske vi hade dragit iväg till Öland även om det är en go bit. Kanske till nästa år, då lär det ju bli ännu bättre eller hur?

  Önskar en god avslutning och tror nog att du sen kan pusta ut rätt gott ;-)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till lyckat evenemang. Ni har verkligen haft vädret på er sida i år. Det känns igen det där med planeringen för nästa år som genast kommer igång:).

  Karinkram!

  SvaraRadera