torsdag 27 oktober 2011

Bok som bok
Ja, nu befinner sig allt mitt material till årsboken i proffsiga händer på tryckeriet och jag kan bara sitta och vänta på korrekturet. Det har varit roligt att arbeta med alla bidrag som kommit in, allt från handskrivet anno 1901 till fulländade word-dokument. Apropå bok så kunde jag inte låta bli att stanna och ta fram kameran igår när solen sken på de vackra bokarna utmed vägen. Det finns lite enstaka bokar här och en del planer på att röja plats åt dem så vi kanske kan få en riktig bokskog så småningom. Det förslaget stödjer jag gärna för de är otroligt dekorativa träd under alla årstider.

3 kommentarer:

 1. Åh, en så vacker handskrift!! Den skulle jag gärna lägga vantarna på, för att scanna in och använda i någon grafisk design.

  Bok är ett av mina favoritträd, men som tyvärr inte växer här på Åland. Jag har aldrig upplevt en vackrare skog än en gång för länge sedan när jag var på besök nere i Halmstad. I den bokskogen hade jag kunnat vandra runt huur länge som helst, om bara tiden tillåtit det. På tal om träd, så finns det i mina planer att så småningom försöka få ett valnötsträd att trivas på "Rucklets" gård. T.v. bara planer, eftersom jag än så länge inte lyckats lägga vantarna på en fullmogen valnöt för plantering. Med tanke på det slutar det förmodligen ändå med en planta från handelsträdgård.

  SvaraRadera
 2. Ja, bokar är otroligt vackra - och jag har faktiskt några små självsådda på yttertomten! Dom sparar jag på!!

  SvaraRadera
 3. Vad kul, spännande och vackert med alla böcker!!!

  Inte utan att jag skulle vilja läsa den där boken du har jobbat med.

  Nej nu är jag trött som en lus så en vila innan det dags att brassa mat Kram på dig hur är det med bihålorna idag?

  SvaraRadera