tisdag 4 oktober 2011

Ett av många smultronställen


Ett trevligt besöksmål här på norra Öland är I&I i Gällby. Trädgårdsprylar i plåt, inredning och härligt lyxiga garner är något av det man kan hitta i deras vackra butik. Många damer jag pratade med under skördefesten hade åkt därifrån med kassen full av garn trots att de inte egentligen hade någon tid över för stickning. Andra drömde och räknade pengar för att kunna åka tillbaka och köpa en vacker "extravägg" till trädgården eller ett frestande klot av plåt. Själv skulle jag vilja ha alltihop men fick nöja mig med "lampa" över matbordet med hållare för ett stort värmeljus.Men jag tänker fortfarande på den rundstickade kombinationen av halsband och halsduk i läckert garn och läckra färger. Kanske blir det en tur dit igen ganska snart.

7 kommentarer:

 1. Underbara ting, som man blir glad av!
  Härligt med så mycket inspiration!
  Staketet är fiffigt och roligt!

  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Ojojoj, så jag blivit "baketter" med att läsa och kommentera :o( Dina inlägg från skördefestandet är ju helt underbara och hade förtjänat egna, entusiastiska kommentarer. Men nu blev det som det blev med alltihop efter förra veckans tur och retur till helvetets förgårdar.

  Det här inlägget gör mig kryllig av ha-begär. Jag, som normalt inte har en fallenhet för shopping! Men vackra saker t.ex. till trädgården kan faktiskt få det att rycka i plånboksgreppet - för att inte tala om härliga garner (så det var tur att dessa inte var med på bild). När får vi se "lampan" för värmeljuset..? *nyfiken*

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, så mycket fint du visar!! "Vill ha" tarmen får sig en omgång... bäst att tänka bort allt genast :)
  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera
 4. Åh..det var fina grejer..tar mig dit genast..hihi...till våren får det bli...Kram

  SvaraRadera
 5. Oj va många fina saker jag ser på bilderna, där skulle jag vilja vara och ha STORA plånboken med.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 6. Å, skulle ønske jeg var der. Det ser morsomt ut å oppleve skördefesten.

  SvaraRadera
 7. aha, det stället har jag missat.... måste kommas ihåg till nästa gång :-)

  SvaraRadera