söndag 30 juni 2013

Oh, vilken dag!
Det är bara så vackert! Vi tog oss en ledig dag igår. Packade in oss i bilen, köpte varsin god bulle på Kaffestugan och åkte en tur utmed Stenkusten mot Kalmar sund. Långsamt och med många stopp tog vi oss fram på den gropiga och steniga "vägen". Blomsterprakten är enorm och just nu dominerar blåelden. Det finns ingen annan blomma som gör sig så bra ihop med den gråa kalkstenen! Himmelskt vackert! Dagen avslutades med en konsert i Högby kyrka med Helsingborgs kammarkör. Stackars alla er boende runtomkring som missade det. Vilka resurser den kören har och vilket fint program de presenterade. Himmelskt vackert det också!

3 kommentarer:

 1. Jovars, blåelden är väldigt dekorativ där den växer ute i det vilda. Men gör inte samma tabbe som jag och tro att den lämpar sig som trädgårdsväxt! Jösses, så den spred sig! Som den omtalade löpelden, minst sagt. Och jösses, så mycket jobb det blev med att få bort den ...

  Men borta är den, äntligen. Nu har jag gett mig på trädgårdsnattviolen istället. Alltid är det något.

  SvaraRadera
 2. Kan förstå att det blev en härlig dag! Naturen på Öland är ju väldigt speciell, häftigt med alla vilda blommor! Blåelden är så vacker! Minns hur vi blev helt fascinerade över en otroligt vacker röd vallmoäng när vi besökte ön förra sommaren!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Vakre bilder hos deg Kerstin! Øland må være en herlig plass å bo! Klem fra meg som er inne i en brukbar periode nå

  SvaraRadera