tisdag 18 juni 2013

Vakna upp till ett nytt år

Lilla vovven väntar med spänning på vad som komma skall framför den nyputsade spisen. Den ska målas vit när putsen torkat och alla regnskurar håller sig på avstånd

Extra stolar och dynor på plats. Nu ska vi duka.

Kalasets höjdpunkt. Tårta med färska Ölandsjordgubbar.

Så har ännu en årsdag passerat. Tusen tack till alla som kom ihåg min ytterst ojämna födelsedag med mail, telefonsamtal, SMS, kort i brevlådan och besök. Det värmer så i hjärtat! Hur ska det inte bli nästa sommar när det är betydligt jämnare. Nåja, ett helt år att fundera över det.

5 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen i efterskott! Tårta och sol, vilket himmelskt gott sätt att fira årsdag!
  Tack för kommentarer hos mig, jag uppskattar dem!
  liz

  SvaraRadera
 2. Så mysigt och fint det ser ut med den vita muren! Härligt att du fick fint väder igår på din dag! Jordgubbstårtan ser smarrig ut!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis !! Även om det är en dag för sent... Solskensdag, goda vänner och färska jordgubbar var väl en perfekt inramning för en födelsedag.

  SvaraRadera
 4. Instämmer; GRATTIS trots att det är en dag för sent! Ni verkar ha haft riktig tur med vädret och hur gick det, blev det nån bit över till den lilla långnästa saken.....!?

  SvaraRadera
 5. Jädrans, en så smarrig jordgubbstårta! Tur för dig att Röda Faran inte klarar av en så lång resa som det är mellan våra öar, för annars hade jag kanske tagit mig ner för att gratta in person när jag nu faktiskt var på rätt dag och allt ;o)

  Sen måste jag ju säga, att jag är mer än avundsjuk på er mysiga, muromgärdade uteplats - med eldstad och allt! Det är lite annat än att elda i en beg. tvättgryta, som ju som bekant är modellen i "Rucklet". Vad härligt det måste vara att kunna sitta ute vid brasan om kvällarna när solen sänker sig i havet ...

  SvaraRadera