lördag 22 juni 2013

Oj, vilken midsommar vi fick!

Många söta flickor i blomsterkransar..

...och herrar också för den delen

En riktigt lyxig krans med rosor

Oväntade besökare

Stilig herre i ölandsdräkt
Midsommar? Konstigt!


Det började med hotande svarta moln, åskknallar som kom allt närmare, tunga droppar som började att falla. Vi lyssnade på radion. Om två timmar är det över, sa jourhavande meteorolog. Och se! Efter exakt två timmar kom solen tillbaka och vi fick en strålande midsommarafton med sill, jordgubbstårta, fiolspel, Björnen sover, folkdans, blomsterkransar och en stilla avslutning i den ljumma kvällen med goda vänner, ost och ett gott vin. Det kunde inte bli bättre!

4 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart - och vädret var med er också! Fina bilder, gillar särskilt mannen med kransen. Sista bilden påminner lite om yngsta mellanbarnbarnet, fyra år i juli. Det värsta han vet är ringdans...Denne unge man ser bara lite skeptisk ut.
  God fortsättning på midsommarhelgen önskar Ingrid

  SvaraRadera
 2. Här var det också en magisk midsommarkväll med trevliga och underhållande gäster. Så kvällen och halva natten spenderades på altanen, Underbart!!
  TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ HELGEN
  Susie

  SvaraRadera
 3. Traditionen med kransar är fin, dessvärre ser man inte så ofta dem här i södra Finland, men ett par såg jag igår. Och några killar som hade hittat på att göra huvudbonader av björkkvistar och andra blader :-)
  Trevlig fortsättning på midsommarhelgen!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! Här på västkusten var vädret också snällt. Men idag.....höst och plus 12!

  SvaraRadera