söndag 24 februari 2013

FebruarigråttI går var det riktigt otäckt februariväder. Grått hela dagen och en isande vind. Fingertopparna som stack ut ur mina torgvantar, förvandlades till ispinnar och det blev bara en kort promenad. Trist! Nu vill jag snart ha soliga marsdagar med första kaffetåren vid husväggen och näsan upp mot solen. Såg på TV-reklamen att apoteket hade börjat fylla på förrådet av solskyddskrämer. Måste köpa innan näsan blir röd som en nyutslagen dillpion. Ett glädjeämne i går var ändå att några, jag nämner inga namn, åkte ut direkt från Melodifestivalen.

6 kommentarer:

 1. Mycket snö ni har fortfarande men snart måste det vända! Här skulle det ju bli sol idag men det är bara grått, tråkigt! Melodifestivalen har många bottennapp i år, riktigt dåligt!
  Ha en bra söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha...förstår precis vilka du menar...nämner inga namn här men...helt sanslöst så dåligt och vem f*n släpper fram sånt där sk*t...bananen framstår ju som rena mästerverket i jämförelse! :-)
  Jaja...det är väl meningen att vi ska förfasas!

  Ha en fin söndageftermiddag o kväll!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. Hej Kerstin!
  Ja, nu får det snart bli lite varmare ute. Melodifestivalen... Ibland skäms man på andras bekostnad.
  Ha en fin söndag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Visst var det väl tur att vissa åkte ur Mello. Svenska folket tog sitt förnuft till fånga!

  Här har vi haft en så strålande vacker och fin dag. Hade Åke levat kunde jag nog inte hindrat honom från att sätta sig ute och sola.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Ja, visst blev man glad att "geniet" och hans anhang åkte ut. Så bedrövligt dåligt och vilka fruktansvärda utstyrslar dom hade på sig. Hade dom gått vidare och vunnit, då hade jag ALDRIG mer tittat på programmet. Fast jag tittar ju inte så mycket nu heller, jag pratar mest i telefonen under tiden! *fniss*

  SvaraRadera
 6. Måste bara lägga till en sak; Hur 17 kan en sån bedrövlig låt över huvud taget komma till uttagningarna!? Fanns det verkligen inte bättre låtar att bjuda oss på? Konstigt!

  SvaraRadera