onsdag 9 maj 2012

Utsikt från en solstol

En vacker försommardag fick vi igår. Vad jag gjorde? Tja, jag tvättade några maskiner tvätt, planterade om några tomatplantor, ryckte lite ogräs och drack eftermiddagskaffe ute i solstolen. Jag lyssnade till göken som gol borta i hagen och beundrade svartvita flugsnapparens energi när han undersökte holk efter holk för att se om någon var ledig. I dag är det sol och blåst. Som gjort för att tvätta påslakan och hänga ut. Låter kanske inte så roligt, men fint att få det avklarat.

4 kommentarer:

 1. Det låter väldigt avslappnat och skönt! Sitta i en solstol - det har man inte gjort på år och dag precis!!
  Men skämt å sido så har det varit lite mycket att göra här, även gårdagen blev stressad. Först bära in alla växter från garaget till altanen, sen klippa ner rosor, rensa rabatten vid ruinen, städa lite inne och framförallt; ta han om och förpläga våra golfgäster som kom på eftermiddagen. Idag kommer min väninna som ska bo här med eftermiddagsbåten, så det är bara att fortsätta med städningen.....både inne och ute!!

  SvaraRadera
 2. En av de finaste sakerna med våren är faktiskt att möjligheten att torka tvätt utomhus återkommer. Finns det något fräschare än att krypa ner mellan rena, vindtorkade lakan på kvällen? Men tyvärr är detta en fröjd som Lilla A får vänta på. Har man pollenallergi, som hon, är det aja baja att torka tvätten ute så länge den säsongen pågår. Men nu lär kulmen vara nådd, så snart, snart ... Mina egna sängkläder har jag däremot blåstorkat på vindan, så sent som igår :o)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Nej, det låter kanske inte så roligt att tvätta men.. Det känns som om det var en njutning ändå när jag läser din text och tittar på bilderna.
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Jag tror att jag lånar din solstol och beställer samma utsikt. Vårens första flugsnappare syntes även här i dag, lika ivrig att välja ut en lämplig holk. Den var fortfarande brunklädd så det kanske var en av dom som kläcktes här i fjol.

  SvaraRadera