tisdag 29 maj 2012

Om ni hör nå´t i luften som surrar....

Det var något som surrade runt i luften omkring fyren Långe Erik. Vad det var? Jo, en liten kamera, faktiskt! Ägaren till www.helikopterbild.se var på besök hos mig och passade då på att ta lite bilder. Själv riktade jag objektivet mot stenarna på marken och i vattnet. Stenar är så fascinerande och rogivande. Sädesärlan höll med mig och njöt en stund av den lagrade solvärmen under fötterna. I natt har det regnat 6 mm och växterna har fått nya krafter. Jag ska passa på att gödselvattna lite på rosorna under dagen.

3 kommentarer:

 1. Ha,ha jag försökte "arta" pippin på första bilden när jag såg den som snabbast... Vilket spännande sätt att fotografera på och vilken kvalitet han får på sina bilder. Det måste ju bli ganska så mycket vibrationer och liknande men det märks inte alls. Visst är det rogivande att bara sitt och "vara" lite stenkust och några sädesärlor är ett sällskap som räcker länge.
  Ha en underbar dag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. ser rofyllt ut, lugnet före stormen av turister kanske..... Det som surrar högst här är jättehumlor

  SvaraRadera
 3. En sån där helikopterkamera skulle sannerligen vara på sin plats vissa gånger! Då skulle uttrycket "som en fluga på väggen" kunna få lite mer realistisk betydelse ;o) Himla fina bilder tar han i alla fall av portfolion att döma.

  Visst är det frustrerande det där med "pest eller kolera"? Man botar det ena men åsamkar patienten det andra, så det gäller sannerligen att hålla tungan rätt i mun och välja den mest gynnsamma vägen.

  SvaraRadera