torsdag 10 maj 2012

Dags att fira


Ja, så var det då dags att packa väskan och åka iväg för att fira mammas 90-årsdag. Tårta och mat är beställt, bara att hämta, och mamma behöver inte göra annat än att sätta sig ner vid dukat bord. För att inte trötta ut 90-åringen har vi begränsat gästerna till oss barn. Barnbarn och barnbarnsbarn får uppvakta några i taget vid senare tillfällen. Vad önskar man sig då när man fyller 90? Tja, rosa pelargoner till balkonglådorna var allt hon kunde komma på. Så nu vet ni vad jag gör de närmaste dagarna. Litet uppehåll i bloggandet alltså! På bilden ser ni jubilaren för ett antal år sedan med sin späda dotter (jag) och mamma.

4 kommentarer:

 1. Hej Kerstin. Nu får du ha så trevligt tillsammans med de dina runt huvudpersonen Din mor. Härligt att ha henne kvar, klart att hon är värd fina pelargonior... kanske Mårbacka ;-)

  Vi hörs vännen!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hinner jag skicka med mina allra varmaste gratulationer till din mamma?
  Så söt och glad hon är på bilden och så lika ni är.
  Kramar till er alla från Anne-Marie

  SvaraRadera
 3. Vad trevligt att träffa släkten..lilla mamma 90 år..vilken fin bild!! Ha det så bra...hoppas ni får bra väder, och att du hittar fina pelargoner.Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Oj, är det gammelmormor på bilden? Vad lik Ingela hon är!!! En gammal Ingela alltså :)
  Hopas att ni får trevligt. Ni är hjärtligt välkomna hit på fika om ni har en stund över innan ni åker tillbaka till Öland!
  Kram Anna m.fl.

  SvaraRadera