tisdag 15 maj 2012

Tillbaka igen
Så var vi hemma igen efter tre dagars resa till Trosa och Stockholm. Vi kunde snabbt konstatera att allting hade vuxit och slagit ut ordentligt bara under den korta tid som vi var borta. Min stand-in i växthusen hade skött vattningen förträffligt och mina små skyddslingar hade inte saknat mig ett enda dugg. 90-årskalaset var trevligt och lyckat och man kan ju bara önska att man ska se så pigg ut på sin 90-årsdag, som mamma gjorde. Nu har jag en vecka späckad med aktiviteter framför mig. Jag ska börja med att förbereda en viltgryta till en gäst som anländer i kväll.

3 kommentarer:

 1. Se där, nu dök hon upp igen! Jag hann inte kommentera före du packade och drog, för jag är lite trög i starten nuförtiden :o/

  Så härligt att din mamma fortfarande är pigg och på gång vid sina aktningsvärda 90! Du vet med andra ord vad du har med dig i genpoolen ;o)

  Har du ens hunnit packa upp före du ska ställa dig vid viltgrytan..?

  SvaraRadera
 2. 90 år det är bra, att se pigg ut då!! Skönt att allt gått bra med resan..borta bra men hemma bäst..tur att det såg bra ut hemma :-) Jo nu grönskar det ordentligt..det riktigt sprakar i växtligheten--Vilt gryta...mums det lät gött..Kram Karina

  SvaraRadera
 3. Grattis till att ha en sån pigg mamma i din ålder! Med lite tur har du fått ärva hennes gener beträffande hälsa och ålder.
  Låter som om du har mycket att stå i till veckan.

  SvaraRadera