tisdag 2 april 2013

Ut måste man...

Trollskogens tallar tröttnar vi aldrig på

Långt bort i soldiset ser vi Långe Erik skymta

Resterna av örnarnas påskmåltid

Ölands nordöstra udde, längre kommer vi inte

Ibland fick vi klättra lite

När vårvindarna är kalla har vi fördelen här på norra Öland att kunna välja skogen för våra promenader. I går blev det fyrakilometersslingan i Trollskogen. Faktiskt lite svettigt på slutet i våra vinterkläder men ändå hade vi nästan behövt dubbar på skorna på en del sträckor. Den envisa vintern klamrar sig fast! I dag blir det en ny runda någonstans med våra gäster. Strandskatan lär ha siktats vid norra udden så en avstickare dit blir det säkert.

5 kommentarer:

 1. Den envisa vintern klamrar sej fast här oxå.. "Svinkallt" på nätterna och solgass på dagarna.
  Hur ska det gå för alla växter, undrar jag....

  SvaraRadera
 2. sant som sa; ut måste man. Med den härliga naturen, som är så varierande, bara skönt att komma ut!

  margareta

  SvaraRadera
 3. Ja, ni som vi gillar att ta en prommis ute i naturen - så det är ju tur att vi bor så lämpligt!? idag blev det dock Visby för att inhandla lite material till min nya idé för penséerna. Ibland får man offra sig.....
  Susie

  SvaraRadera
 4. Hej Kerstin!
  Alltid härligt att komma ut men det gäller att pälsa på sig.. Nu borde dock värmen komma snart. Vackra bilder från trollskogen, ytterligare ett ställe man borde besöka innan man slår "klackarna i taket".
  Kram
  /Ingemar

  SvaraRadera
 5. Mäktiga tallar i trollskogen, fina bilder!Här är vintern envis också med många minusgrader på nätterna men snart måste det vända!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera