måndag 15 april 2013

Solvarmt
Äntligen! En riktigt skön söndag fick vi. Alla var glada och plockade fram stolsdynor och annat för en första kaffestund utomhus. Flyttfåglarna ramlade in, den ena efter den andra och äntligen vågade jag plantera ut en del blommor i mina krukor. Ett årsmöte var inbokat på eftermiddagen (inomhus förstås) men vad gjorde det. Förutom årsmötesförhandlingar blev det kaffe och besök av kamelbonden Bengt som inte bara kan berätta om kameler utan också är en mästare på nyckelharpa.
(Lite mindre glad i dag på morgonen när mina penséplantor låg utspridda på gräsmattan. Kriget mot rådjuren fortsätter!)

4 kommentarer:

 1. Var snäll mot rådjuren! De ska leva de också...!
  ;-)

  Här är det mulet och lite disigt idag...

  Ha en fin vecka!

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Nämen, äter dom pelargoner OCKSÅ!? Man blir inte glad när sånt där händer, men det är väldans svårt att göra något åt!

  SvaraRadera
 3. Vilka rackare som inte låter dina penséer var ifred. På Stenstugu går det rådjur på åkrarna runt omkring, men jag har aldrig sett dem i trädgården.

  Kamelbonden Bengt var en charmig man. Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle se Bonde söker fru, men föll för det där skägget och såg vartenda avsnitt.

  Ha en skön vårdag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Flyttfåglarna ramlade in..så härligt det låter..Kamelbonden..himmel honom känner vi ju så pass bra..jag tycker om hans sävliga röst..så han är en fena på harpa..så coolt...

  SvaraRadera