lördag 18 augusti 2012

Jag tar med er till havet...
Jag vill ha många sådana här dagar. Då vinden har stillnat och vattnet har lagt sig till ro. Då Blå Jungfun skymtar som en hägring långt borta och gränserna mellan himmel och hav suddas ut. Då stenarna är varma och inbjudande utmed strandkanten och vattnet är klart och genomskinligt. Då vackra molnformationer speglar sig mot vattnet och öppnar upp fantasin. Då sädesärlorna har sommarens arbete bakom sig och njuter av en tids ledighet före resan mot varmare trakter. Många sådana dagar vill jag ha!

7 kommentarer:

 1. O, så vackert! Där vill jag också vara! Men idag ska det bli blåbärsskogen, för under över alla under, jag vaknade utan ryggsmärtor i morse. De är förresten anledningen till att det varit tunt med kommentarer från mitt håll på sistone. Mängden tid jag mäktat med att sitta vid tangentbordet har varit knappt mätbar och den lilla jag kunnat avsätta på det har jag dessvärre fått vika för mina ofrivilliga juridiska studier :o/

  Jag får ta med mig dina underbara havsbilder inuti mitt huvud ut till skogen, för det är nog det närmaste jag kommer havet idag.

  SvaraRadera
 2. Åh, så vackert Kerstin!
  Dina bilder och din text är bara så...
  UNDERBART.
  Ha en fin lördag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 3. åh...så vill jag också ha de'!!! Så UNDERBART du skriver..precis så ser det ut..minns det helt klart nu!! //Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint!! Vackra foton du tagit. Skulle kanske åka över en dag, har ju bara 9 mil till kusten o sedan bron över :-)

  SvaraRadera
 5. Så nydelig.
  Det er slike fine dager vi gjerne vil ha!
  Så fint at du deler det på bloggen din.

  SvaraRadera
 6. Det är precis nu som det är allra vackrast och mysigast! undrar om det kan bero på att det är lugnt och skönt överallt, inga turister någonstans!?

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder...så härligt det är med moln...gör mycket för bildernas ljuvlighet...tänk på horisonten bara! :-)

  Steffe

  SvaraRadera