torsdag 28 november 2013

Att ana ugglor i mossen

Ugglor i mossen?

Wild Rose

Till att börja med trodde jag bara att det var ett lustigt sammanträffande. Hahaha, skrattade jag och sa till maken, titta vad lustigt. Här annonserar de om precis de kängorna som jag tittade på igår på nätet. Men när det här upprepades gång på gång tyckte jag inte att det var så lustigt längre. Jag började ana ugglor i mossen. Någon följer intresserat vad jag går in och tittar på i min databurk och gör sedan allt för att jag till slut ska ge vika och köpa produkten. Nu tror jag förstås inte att det sitter en liten gubbe där och bevakar mig, utan det är säkert företagen som får betala en slant extra för en tjänst, som är helt bortkastad på mig. Just nu är det porslinet i min soppservis som förföljer mig. Jag letade upp det för att se om det fanns någon rolig komplettering och nu har jag Wild-Rose från Villeroy & Boch inte bara i köket och diskmaskinen utan även överallt i datorn. Väldigt nervös blev jag häromdagen när jag gick in på min brorsdotters blogg och det dök upp en annons där för graviditetstest. Men hjälp! Hon har ju redan massor med småknattar!


4 kommentarer:

 1. Hej,
  Ja, tänk så otroligt de kan "övervaka" vad man surfar och gör på nätet. Det är något årsedan faktiskt som jag kom på detta fenomen Kerstin. Sedan så tror jag inte du behöver fundera på graviditets testet, för det är nog mer riktat till dig.. (alla som kommer till bloggen oavsett surfvanor) Tror hon får en annan typ av reklam som är helt nischad på hennes vanor.. Men vem vet.

  Ha det gott och vilken härlig bild på ugglan.
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Ja du, visst är det hemskt egentligen vad kom kan snoka, jag får bantningstips dagligen säkert för att jag skickat efter stora kläder från några kataloger på nätet.
  Dit det bär , bär det, bara att hänga med kan jag tänka.
  Ha det gott
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 3. De har minsann koll på oss. Det har jag också märkt. Annonserna stämmer väl överens om det man bloggat om och de följer också upp om man varit inne och tittat på någon sida.
  Lite läbbigt är det!!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Detta känner jag igen! Förföljdes under lång tid av Gustavsbergs porslin Carisma, efter att oförsiktigt nog kollat priser på det på nätet. Egentligen borde man aldrig starta datorn!
  Irene

  SvaraRadera