lördag 31 maj 2014

Semesterdag


Vi smet iväg igår. Ifrån hus, trädgård och allt annat som egentligen borde ha blivit gjort. Till södra Ölands öppna vidder gick färden.


Vi har kompisar som var på tillfälligt besök vid Ottenby och vi ville gärna träffa dem.


Vi fikade tillsammans och njöt av utsikten över den afrikanska savannen som bredde ut sig i den dallrande hettan...förlåt, Ölands strandängar ska det vara.


Ornitologer från hela Norden hade samlats under den magiska fågelveckan , vecka 22, och alla hoppades förstås på att något nytt och unikt skulle dyka upp.


Några valde första parkett högst uppe i fyren Långe Jan.

Visst ja, i morgon blir det också blogguppehåll. Då ska jag smyga ur sängen före 05.00 och åka ut till fåglarna. Runt fyren Långe Erik den här gången!3 kommentarer:

 1. Ja du, ibland måste man komma ifrån! För när man kommer hem igen så är allt mycket roligare/trevligare!!
  Det var jättekul att träffa Marlise och Brigitte, men oj vad kort - och dessutom trist med vädret. Men "thats life" och inget att göra något åt!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 2. Du har väl med en liten termos kaffe eller tee, när Du ger dig av så tidigt på morgonen. Hoppas Du får se något som Du inte sett på ett tag, ny fågel kanske ?
  Ha det så bra och tack för ett fin inlägg
  hälsar Hajan

  SvaraRadera
 3. Åh men du vilket semesterparadis du bor i..lyckliga du!! Det är ju bara så berikande att se sig omkring ibland och liksom härligt att komma hem igen oxå.

  SvaraRadera