onsdag 21 maj 2014

Ögonblick i vardagen


Vid Ölands norra udde skuttar en liten kanin omkring bland blommande trift. Så underbart söt men en riktig sabotör om den kommer in i trädgården.


I Grankullaviken diskuterar skäggdoppingarna högljutt. Eller är det ett frieri??


I torra marker vissnar fältsipporna så behagfullt. "Något att ta efter kanske" tänker jag där jag står framför spegeln och letar efter resultatet av den senaste fuktighetsbevarande, undergörande cremen.3 kommentarer:

 1. Naturen visar sig verkligen från sin allra bästa sida just nu! Här har vi 22 grader och det sticker överallt på kroppen. Måste varit i solen, jag som aldrig solar normalt!!
  Verkligen fyndig kommentar på min blogg! *fniss* Och jodå, jag har hunnit med att vattna alla (än så länge "bara" ett 40/50-tal) krukor idag efter första badet. Nu ska jag ut och bada igen, sen så jag hämta min väninna Lisa och så ska vi åka till min väninna frissan i Ljugarn. Hon har egentligen stängt, men åker till salongen för min skull. Det är enda vardagen på veckor som jag är ledig!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Visst är de små kaninerna väldigt söta, men jag vet att de ställer till med förödelse i grönsakslanden.
  Idag har det varit sommar här - närmare 25 grader. Hoppas det håller i sig några dagar - det är underbart skönt och lagom varmt.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. missade Dig i går. Och de små kaninerna med.
  Men visst är det underbart nu, det är bara att älska detta läge nu, vi får gnälla sen i alla fall.
  Nu har de lagt på någon gödsel här, som doftar hemskt., så nu måste jag stänga fönstren här,

  SvaraRadera