tisdag 27 maj 2014

Från övervåningen


Roligt ibland att få ett annat perspektiv på tillvaron. I går kväll gick jag runt på övervåningen, där det nog var +40 grader efter dagens värmebölja, och tittade ut åt de olika väderstrecken. Åt söder ser jag ut över vackra ekdungar och hästhagar.


Det här är utsikten åt öster och om en tromb gick fram här skulle det höja värdet på huset med flera hundra tusen. Då skulle vi få havsutsikt ut över Bödabukten!


Åt väster har jag koll på mina växthus och ser ibland vackra solnedgångar när solen sjunker bakom träden. Ni ser "gräsmattan" som knastrar under fötterna när man går på den.


Och så har vi utsikten åt norr. Rakt in i trädens kronor! Ganska tätt med löv nu men på våren kan jag se en och annan pippi som landar en stund och sjunger en liten trudelutt.4 kommentarer:

 1. Snygga utsikter åt alla håll, fast jag skulle ju aldrig våga mig upp och titta! *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Jag saknar faktiskt en övervåning ibland. Både när det gäller utsikten och så för möjligheten att ruska mattor och vädra sängkläder på balkongen. Sånt kan man ju göra när man bor i eget hus i alla fall.
  Men visst är det härligt att bo på bottenplan och bara kunna gå direkt ut. Det är det där med mattorna......
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det blev ju ett annat perspektiv kan man säga.
  Vi har aldrig haft något hus, så jag kan inte tala i
  detta. Men har alltid bott högst upp, i de hus jag bitt i.
  Men tyvärr inte här, men man kan ju inte
  få allt efter egna önskningar, det bliver väl mest
  efter hur man mår.
  kramisar från Hajan

  SvaraRadera
 4. Men va' kul, att få se din plats på jorden från ett annorlunda perspektiv än det vanliga!

  Även här hos mig börjar det bli knastervarning på gräsmattan, för trots att temperaturen sjönk som en sten i en djupgrav från +25 till +7 på ett dygn så har det inte kommit något regn. Däremot en hård och k-k-kall nordanvind, som gjort sitt bästa för att knäcka mina nyplanterade riddarsporrar :o(

  Varthän gav sig sommaren av?!

  SvaraRadera