måndag 30 september 2013

Så börjar vi planera igen

Omväxlande sol och regn fick vi under skördefesten

Regnbågen visade sig vid sjöräddningsstationen där viktigt, ideellt arbete utförs

Några från linedancegruppen Windmills bjöd på uppvisning

Kl 15 på söndagen var skördefesten över för detta år och redan före stängningsdags började planeringen för nästa år. Vad gick bra, vad gick mindre bra, vad kunde vi ha gjort som inte gjordes och hur kan vi göra nästa höst. Det gäller att skriva ner och tänka över medan allt är friskt i minnet.Det vi bär med oss är mötena med trevliga människor. Många kom för att säga hej då! Dagarna efter skördefesten töms Öland definitivt inför vintern. De sista fritidsboende packar ihop, låser sina hus och far hem. Vi kramar alla och lovar att skriva, ringa eller maila och snart är det påsk när vi ses igen!

5 kommentarer:

 1. visst är det underligt, denna Regnbåge som vi
  fotat alla bloggvänner. Då är inte världen så stor ändå.
  Vi har samma tak, kan man säga från Norr till Söder.
  ha en bra dag, önskar Harriet

  SvaraRadera
 2. Vilken fin regnbåge!
  Linedance-uppvisning brukar det vara här på Klinte också när det är något jippo. Det är trevligt att titta på.
  Här är det inte heller mycket turister kvar, höstfrid råder.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Det verkar ha varit en riktigt lyckad tillställning TROTS regnskurarna. Och vad skönt det måste vara att få komma hem och bli serverad middag! DET är något man inte blir så ofta!!

  SvaraRadera
 4. Intressant med skördefesten som verkar blivit bra trots det lynniga vädret! Nu ser det ut som hösten kommit på allvar, här har vi mest mulet och regnskurar och några solglimtar däremellan och bara några plusgrader på nätterna. Till helgen blir det kanske att plocka bort det sista av utemöblerna, ingen vill ändå vara ute i höstrusket!
  Kram, Margot

  SvaraRadera
 5. Min svärson var nere över helgen med yngsta barnbarnet och tittade till huset för vintern. Han berättade att enligt ICA-handlaren i Löttorp hade det aldrig någonsin varit så mycket folk på skördefesten som i år. Åtminstone inte i hans affär...
  Kram

  SvaraRadera