onsdag 25 september 2013

Inte så snarstucken

Jag var tvungen att springa ut med kameran i går eftermiddag när solen sken på de röda rönnbären mot den åskgrå himlen

Plötsligt en mörkrosa rosenskära bland alla de blekrosa

Bokharabindan sträcker sig vackert mot den blå himlen

Plötsligt förstod jag varför inte ens myggorna är så intresserade av mig under ljumma sommarkvällar. Det beror nog på att jag inte är en bra restaurang. Efter min provtagning på vårdcentralen i går har jag nu stora blåmärken både på armen och handen. Två sköterskor hjälptes åt och fick till slut ihop den nödvändiga mängden blod från mina tunna och svårstuckna kärl. I går var vi ute en runda och satte upp affischer om Skäftekärrs julmässa! Det ni! Tanken är förstås att alla besökare på skördefesten ska se att det är ytterligare något roligt som händer här vid nästa månadsskifte. I dag ska jag leta fram kalsonger och ylletröjor. Det kan behövas när jag ska stå i tre dagar i hamnen. Då får man inte bli kall och sur!

3 kommentarer:

 1. Jag är väldigt tacksam för att jag är lättstucken. Bara en enda gång har jag blivit riktigt blåfärgad efter ett stick.
  Hoppas att ni får bra väder på skördefesten. Jag ska stå några timmar på Klinte marknad på lördag och presentera SPF för besökarna, så jag hoppas på bra väder då.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja, nu får du klä på dig rejält.. Här hos oss var det frost i morse och jag känner här inne att det på bara en natt har blivit ett helt annat klimat..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. då måste du vara varm om baken
  finns inget värre än bli kall där-
  Visst kom kylan fort, frost i morse på garagetaket.
  det är inget göra något åy.

  SvaraRadera