söndag 8 juli 2012

Vilken otur!
Över veckoslutet har vi gäster som sett fram mot det här besöket på Öland för att sola och fotografera. Badtemperatur är det kanske med +18 tidigt på morgonen, men för övrigt är det grått och fuktigt. Vi får hitta på något annat i dag! Mina små kungsljus får ersätta ett soligt väder. De lyser nästan ännu starkare när de inte har konkurrens av solen. För övrigt såg jag att de första hallonen börjar lysa rött och en snart plockfärdig gurka hänger i växthuset. Lite trist att det redan är högsommar. Det går alldeles för fort.

3 kommentarer:

 1. Mmmm samma här grått o fuktigt...men prognosen säger att solen kommer..:) vilka fina ex av ljus...underbart fina..

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder. Fastnade för den sista bilden är det en krollilja?

  Idag blir det kanske loppis för din del. Idag tänker jag försöka slipa lite grand. Tyvärr är grundfärgen på upphällningen så det får tåla sig tills imorgon ;-) Tur att man har skaffat sig ett nytt intresse så här på semestern ;-)

  Ha det gott min vän en stor kram till dig och ajaj Molieré. Det gjorde nog ont...

  SvaraRadera
 3. Det är något speciellt med vitya blommar, de ser så eleganta ut. Har njutit av mina vita pioner men de blommar ju över så fort. I år har jag iallafall tagit in många för att njuta av dem ännu mer. Just nu är det fullt av mogna smultron och blåbär, en härlig sommarlyx till frukostyoghurten.

  SvaraRadera