onsdag 4 juli 2012

Inget regn!

Bläsinge hamn

Dagens färska fångst har redan spekulanter

En sliten men charmig gäst från småländska kusten

Det blev inget regn under vår resa söderut  i går. Vi besökte några av dessa små fiskehamnar som ligger utmed Ölands östra kust och förstås Naturbokhandeln med Steffes fotoutställning. Titta gärna in på hans sidor http://www.365bilder.blogspot.se/ . Vackra bilder på vackra fåglar! Nu är det snart dags för sommarens första morgonföredrag i Böda hamn. Solen skiner, det blir en härlig morgon och journalisten Kiki Lundh ska berätta om tre starka öländska kvinnor från förgången tid. Hoppas att riktigt många kommer och lyssnar.

2 kommentarer:

 1. Godmiddag Kerstin!

  Antar att du har varit i Böda hamn vid det här laget och att föreläsningen var intressant. Det har varit soligt och fint hela fm. Nu framåt lunch blev det så klibbigt. Kan undras om det är på väg att bli en urladdning. Vi får väl se. Har fått en återbudstid till frissan. Passar fint det var strax före ju sist.

  Kram på dig vi hörs!

  SvaraRadera
 2. Härlig resa ni har och föredraget var säkert mycket intressant förstår jag! Tack för ditt svar, det är otroligt intressant att jag träffar på fler och fler som redan förverkligat det jag och min man drömmer om att göra när vi kan för jobbet. Än har vi inte bestämt exakt vart det blir men vi vet vartåt det lutar:) Därför kommer vi att tillbringa somrarna framöver på samma ställe som i år och bekanta oss ännu mer med omgivningarna!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera