lördag 7 juli 2012

Vi vill vara tätt tillsammans

Hur många får plats på trädgårdspinnarna? Två går bra.

Tre funkar också.

Fyra, nu börjar det bli trångt.

Yeees! Vi klarade fem den här gången.

Här vaknade vi till en dimmig, fuktig och varm morgon efter nattens blixt och dunder. Trädgårdens gråsparvsfamilj tjattrar på utanför den öppna altandörren och trängs runt jordnötsbehållaren. De håller tätt ihop hela tiden och kommer en så kommer alla. I dag håller vi tummarna för att dimman snart lättar. Det är Böda marknad i hamnen och det är idrottsföreningens stora inkomstkälla, så vi hoppas att det kommer riktigt många besökanden.

2 kommentarer:

 1. Igår vattnade jag hela dagen - och inatt kom det 15 mm under åskvädret (typiskt) - så nu klarar vi oss ett par veckor till!
  Idag ska vi också på en massa loppisar och marknader, vi tar alltså en dag ledigt från allt trädgårdsjobb. Men...det är snart den 12 augusti och då måste ju trädgården vara något så när presentabel, alltså är det långrabatten (50 m) som vi jobbar med. Har gjort klart 1/6-del vilket tog en hel dag för två personer! Puh!!

  SvaraRadera
 2. Svejs! Häftig serie av foton du har fångat. Vem gillar inte närhet?

  Här var också fukt i luften igår. Kvavt och det kändes som om ovädret hängde i luften. Men det blev inget här. Hör att ni fick en del, hoppas att n det vänder nu när ni ska ha marknad. Det får helst inte regna här heller för vi ska på loppis och är rädda att den regnar bort.

  Trevlig helg Kerstin kram Ingela

  SvaraRadera