fredag 13 juli 2012

En blank dag

Vildväxande trift i gräsmattan

Stjärnflocka, små diskreta underverk


Vad då? Har vi ingenting inbokat i dag sade vi förvånat till varandra vid frukostbordet. Vi kanske ska åka till Kalmar föreslog maken. Tanken lockade några sekunder. Vi har en del som ska uträttas där. Men så besinnade jag mig. Nej inte en fredag då trafiken ofta är värre än vanligt. Vi stannar hemma och klipper ur syrenerna istället. Om det inte kommer en störtregnskur som igår förstås. Jag vägrar att hantera dyngblöta syrenruskor. Vi får väl se hur det blir!

3 kommentarer:

 1. "Vadå?" säger jag också. Har ni inte ens några gäster på kommande inför veckoslutet?? *flinar*

  Som kommentar till dina bilder kan jag meddela följande: igår besökte jag ett ställe i stan där jag nöp med mig ett toppskott av en underbar, djupt ceriserosa buskros med okänt namn men ljuuvlig doft. På samma ställe växer det rosa stjärnflocka. Gissa vart jag ska och "stjäla" frön utåt hösten..?

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Inte kom det någon skur igår och idag bara några minuter men tillräckligt för att jag inte går ut och klipper gräset. Det är svårt att gå och filosofera med blöta fötter "ler".
  Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 3. Ett lugnt besök på Öland denna morgon... det hör minsann inte till vanligheterna.Något på programmet denna lördag kanske? Mycket göra grejor annars denna sommar... nästan så att det hade varit ett välkommet inslag med sommarslapp. Ha det gott!

  SvaraRadera