måndag 7 mars 2016

Välkomna regndroppar

 
Söndagen blev en riktigt regnig och grå dag. Dessutom blåste det så det ven i knutarna ibland. Men vad gjorde det? Vi var fullt upptagna. Kl 8 startade Vasaloppet och vi tittade av och till fram till målgången.
 
 
Kl 14 var det dags för bio med The Danish girl. Riktigt bra film! Men det var ju inte precis vad vi menar med biroll som vår svenska stjärna hade. Vi tyckte nog att hon hade en av huvudrollerna i filmen. Tyvärr hade en av biobesökarna väldigt svårt att stänga av sin mobil. Till slut lyckades hon stänga av ljudet men alla (utom hon?) hörde surrandet när någon gång på gång försökte nå henne. Hoppas att hon läser på i manualen inför nästa biobesök.
 
 
När vi kom ut från biografen hade regnet börjat ordentligt och i morse kunde vi läsa av 6 mm på regnmätaren. Mycket bättre än ingenting!
 
 

2 kommentarer:

 1. DET FINNS INGET SOM RETAR MIG SÅ MYCKET SOM DESSA MOBILER. Visst är det konstigt äter
  man middag tillsammans, så måste den ligga bredvid tallriken, ungefär som ett slags
  bestick. Hur faan gjorde vi förr utan dessa prylar. Det fanns ju inte på kartan, att
  man skall tala i telefon med någon, särskilt när man sitter på en bio för att
  inte nämna på en teater, Jag säger bara fy och buu

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig att hon hade en verklig huvudroll. Förstod inte att hon var den hon var förrän jag kom hem :-). Satt och undrade när birollen skulle komma. Hon var helt fantastiskt och fotot var väldigt vackert också. Men annars var filmen lite för lång, tycker jag.
  Kram

  SvaraRadera