lördag 15 augusti 2015

PPT =PortvinsParty i Trädgården

 
Vi bjöd några vänner på PPT i går kväll. Portvinsparty i trädgården alltså!
 
 
Det är en gammal tradition i vår familj och den uppstod när vi hade varit med goda vänner på konsert en mörk septemberkväll. När vi kom hem var det en sådan där sällsynt tropisk natt och ingen ville gå in. Vi tände lyktor i vår dåvarande trädgård och bjöd på det vi hade hemma. En gammal dammig flaska portvin och en bit herrgårdsost.
 
 
Alla tyckte vi att det blev så mysigt och en kväll att minnas och vi har sedan dess försökt hålla PPT vid liv. I går var det dags igen och tänk...vid 23-tiden var det 17 grader varmt!
 
 

2 kommentarer:

 1. Vilken underbar tradition! Och vilken härlig grillfest ni var på!! Jag blir så avundsjuk.....Anledningen är att vårt sociala liv har legat i träda sen i maj, först nu har vi - lite försiktigt - börjat att umgås med vännerna igen. Fast några roligare kvällar har det inte blivit, då är jag alldeles för trött. Men...vi har i alla fall varit tillbaka till den mexikanska rest. där vi blev bjudna på lunch av goda vänner (min frissa och hennes gubbe samt vuxen son). Sen har vi haft ett par Stockholmsgäster här, en gammal bekant till Rolle och hans fru. på kaffe och körsbärskaka. Trevligt men lite stressat för jag skulle iväg till VC. Veckan som kommer ska vi få efterlängtat besök hoppas vi. En gammal kompis och hans dam som vi inte sett på 25 år - men som vi pratat med varje år. Han har haft en depression efter en skilsmässa dom senaste åren så vi hoppas han är OK nu! Ska bli jättekul hoppas jag.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Behåll den traditionen , då samlas det ju minnen också . Nu ett tag har det varit lite för varmt i mitt tycke.
  Gnäll , jag har aldrig klagat på värmen förr, men nu har det varit hett som tusan.
  kram Hajan

  SvaraRadera