tisdag 16 juni 2015

Ännu blåare

 
Kalmar sund i går kväll. Inte så varmt. Det var 10 grader i luften när vi kom hem. Men vackert! Man kan inte sova bort sådana här kvällar.
 
 
Titta där...och där. Ännu mer! Blåelden står nu i full prakt och ingen står oberörd. Verkligen som en blå eld som drar fram över de steniga markerna.
 
 
Midsommarens blåklintsfält står redo för plockning. Buketter på bordet, krans i håret och färgklickar på midsommarstången. Alla vill ha!
 
 

3 kommentarer:

 1. Sena kvällar och nätter är nu så vackra och ljusa fram till midsommar. Man vill vara vaken dygnet runt och njuta av dess skiftningar. Vacker bild på kvällskymningen över Kalmarsund med dess stenar i förgrunden och molnen bort i horisonten.
  Blåelden är ju hur vacker som helst. Kan aldrig få nog av blåelden och inte heller av den vackra blåklinten som är vår landskapsblomma här i Östergötland.
  Önskar dig en fin Tisdag !
  Kram/Marie

  SvaraRadera
 2. So schön!
  Ich weiß genau die Stelle,
  an der du die ersten 2 Fotos gemacht hast.
  Sehnsucht, Sehnsucht.....
  Liebe Grüße aus Deutschland

  Så vacker!
  Jag vet exakt plats,
  på dig de första 2 bilder gjort.
  Längtan, längtan .....
  Älska hälsningar från Tyskland
  Marlise

  SvaraRadera
 3. Så vackert...men visst kan man sova bort kvällarna och dagarna), det är vad jag gör! *fniss* Fast just idag ska vi försöka grilla och sen sitta ute på altanen och äta. Fast blir det så kallt som igår vete katten.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera