måndag 9 mars 2015

Dagen efter


Så var årsmötet över och nu återstår en mängd skrivarbete och ändringar av uppgifter på hemsidor och annat. I sista minuten ordnade sig allt och vi har nu en fulltalig styrelse. Innan jag sätter igång med det måste jag ändå ta en ledig förmiddag och ge mig ut.


Det låter nästan som någon av Ulf Lundells texter men jag måste känna närheten till havet, även om jag inte tänker kyssa det och höra måsarnas vårskrik som är så härliga så här i början av säsongen.


En rundtur i trädgården måste jag också hinna med. Jag är inte den första besökaren där i dag. När vi vaknade i morse såg vi de vita bakarna på ett gäng rådjur försvinna över muren. Får se vad de har hunnit med under natten.3 kommentarer:

 1. Ja dom där vita rådjursbakarna vill man inte se i trädgården! Här vet jag att dom varit både i förträdgården och i parken, men än så länge håller dom sig från innertomten - och det är man ju otroligt tacksam för!!
  Vi försökte också ge oss av ner till havet igår, men upptäckte att det var ganska så blåsigt så det blev skogen istället. Men vi såg iaf havet och det så otroligt skönt ut - inifrån bilen!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Blåsippan är min absoluta favoritblomma - på din bild är den ju speciellt vacker mot den bruna bakgrunden. Fint foto av måsarna också - du måste vara en jätteduktig fotograf som kan få bilden så skarp när de landar.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Måsarnas vår-skrik hörs ända hit, de är glada för att våren har kommit.
  Rådjur har vi gott om här, jag vaktar mina rabatter, de skulle bara våga att äta på några lökar . . . .
  Då skjuter jag dem i baken med min bössa (slangbella menar jag) *fniss*
  Så skönt att våren är kommen även till er.
  Må väl/ Eva

  SvaraRadera