söndag 27 april 2014

Hallå där! Vad gör du här?

Obekymrade kom de gående över strandängen, till synes fullt upptagna av varandra. Jag stod alldeles stilla och de kom närmare och närmare. Först när de var så nära att de uppfattade klickandet från min kamera stannade de upp. När jag slutade trycka av bilder kom de ännu en bit närmare men när jag började fota igen viftade geten med sina stora öron och lyssnade noga. De upptäckte mig, vände tvärt och försvann bort över ängarna.


5 kommentarer:

 1. De är vackra när de håller sig i naturen men så trista när de äter upp mina odlingar,
  Ha en skön söndag. Det är underbart här på Öland nu när blåsten stillat sig lite.

  SvaraRadera
 2. Är Du säker på att Du inte bor på en Djurpark, nej jag
  skojar det är klart att Du vet det. Men ett rikt djurliv har Ni i alla fall, både fyrbenta och tvåbenta. Jättemysigt bara era växter får vara eljest för
  Ni tänka, det bjuder vi på.
  kram från Hajan.

  SvaraRadera
 3. Vackra, och i år min gunst för vintern varit snäll och det funnits mat till våra fyrbenta vänner, alltså knoppar i fred!
  Här i Göteborg är 25 gr och sol idag allt blommar hägg syren och allsköns blommor! Puh vi pustar och njuter om varannat. Passar bra med hollänska jordgubbar på födelsedagstårta för 3 st idag! tänker på visan; det fladdrar till i en tyllgardin.... idag! Syrrar berättar om kyliga nordan per telefon idag.... Hoppas på värme till valborg då vi är på Ön igen!

  SvaraRadera
 4. Igen - fina bilder ! Och så fina djur också.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. Så otroligt vackra djur och så fina foton du fick. Du måste ha stått VÄLDIGT stilla...
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera