tisdag 8 april 2014

Gammal skåpmat

8 april 2010

11 april 2011

12 april 2012

18 april 2013

Jag har fått en present av gubben! Den förkylning som han drabbades av förra veckan har han nu skickat vidare till mig. Så jag snörvlar, hostar och nyser och håller mig mest inomhus. I går började jag fundera på om våren är ovanligt tidig som alla säger eller om det är de extremt varma dagarna vi hade för någon vecka sedan som förvillar oss. Jag kikade i mitt bildarkiv och kunde konstatera att det egentligen var 2013 som bjöd på en ovanligt sen vår. Mitt första krokusfoto (och blomfoto över huvud taget) då är från den 18 april medan tulpanerna har blommat redan en vecka tidigare alla andra vårar.6 kommentarer:

 1. våren 2013 var en katastrof för trädgården . Honungsrosen och New Dawn frös sönder. men tackvare en varm och lång sommar så kom rosorna tillbaka dock ej i sin forna växlighet. Korkosarna kom inte förrän i april.
  margareta

  SvaraRadera
 2. Jo,men så är det! 2013 var ovanligt sen och in i andra halvan av mars hade vi snö och 15-20 grader kallt om nätterna. I år har ju mars varit rena vårmånaden jämfört med det.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. jag tycker om din Skåpmat, så vackert och
  ett år sen bara. Vet ej hur du har det vädermässigt, men här regnar det sen i Söndags. M>en då var det bara en skur, men i går och i dag är det bedrövligt.

  SvaraRadera
 4. Fint att ha så vackra bilder att ta fram och njuta av när det är ruskigt och regnigt ute. Och KALLT som det är här idag.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 5. Gute Besserung! Kram Marlise

  SvaraRadera
 6. Hmmmm du den presenten kunde han besparat dig tycker jag :D du är så härligt tokrolig när du skriver att jag ler med hela kroppen. Mmmmm förra våren var verkligen sen.

  SvaraRadera