lördag 5 oktober 2013

Ett underligt ljusDet var en ovanlig morgon i dag. Ett underligt rödtonat sken lyste upp trädgården i soluppgången och det var någon form av värmerekord för en oktobermorgon. Jag gick ut i morgonrocken och kunde ha stannat ute länge utan att frysa. Den globala uppvärmningen eller bara en härlig brittsommarmorgon? Kanske en lämplig dag att ta tag i mitt dåliga samvete, nämligen de sista vårlökarna som ligger och väntar i en korg i växthuset.

3 kommentarer:

 1. Men huvvaligen, vilket kufiskt, rött sken! Vad pysslar ni med där på söderön egentligen? Dina bilder får mig att associera till den gamla tv-serien "Twin Peaks" ... *ryser*

  Aj, lökarna var det ... Tur att du sa, för jag hade faktiskt lyckats glömma bort de tête-à-tête som jag bärgade i påskar, som legat och väntat under terrassen hela sommaren!

  SvaraRadera
 2. Det stämmer precis i dag var det inte 0,gradigt.
  Jag kollade 2 ggr för jag hade 9 + kl 06.45.
  Men det regnade, det smattrade på fönsterbläcket.
  Nu har jag legat och vilat ryggen ett tag, efter tvättstugan. Så väntar ugnstekt lax, Så gott det skall
  bli. Ha en trevlig lördag nu med alla lökar, det kommer att bli så bra.
  hälsar Hajan

  SvaraRadera
 3. Hm nu blev jag påmind om de "osatta" kungsängsliljelökar som ligger i boden på Öland...För mycket trevligt på skördefesten för att allt skulle hinnas med. Sannerligen ett grant morgonljus!! Idag spöregnar det på västkusten..hm dags för en städdag, inget att skylla på!

  SvaraRadera