torsdag 13 september 2012

Hästar

I hela mitt vuxna liv har vi haft hästar i familjen och jag är fortfarande ägare till ett gammalt sto som mitt äldsta barnbarn sköter om. Självklar tittar jag alltid lite extra när det går hästar i en hage och vilka härliga fotomotiv de är! Vid Kapelludden på östra sidan av Öland träffade jag på några ston med föl som tillbringade dagarna i en av de vackraste hagar man kan tänka sig med havet intill och den gamla klosterruinen i bakgrunden. Annars då? Jo, Ölands skördefest närmar sig med stormsteg och datumet för när hembygdskretsens årsbok ska lämnas till tryckeriet är skrämmande nära. Redaktören för Ölands nya fågelbok vill ha lite ändringar i mitt kapitel om tranan och dessutom ska jag iväg och klippa mig i dag. Ni förstår hur det är!

2 kommentarer:

  1. Hej ! Du är en duktig fotograf med finfina foton. Det är bara att njuta av dom som läsare i din blogg. Du bloggar om intressanta ämnen. Javisst säg den som kan motstå några foton när man passserar en hästhage. Själv brukar jag också ha en förkärlek för kohagar också och fotar gärna då. Ska visa några foton på min blogg en dag här snart. Välkommen att gärna titta in på min blogg.
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Hästar ät fina djur, kul att du äger ett sto..kan tro att det blir mkt folk till skördefesten, och jag skulle nån gång vela uppleva den på Öland..vem vet.
    Dina hästbilder är rogivande och vackra,Kram Karina

    SvaraRadera