lördag 18 juni 2016

Åh, regniga natt...

 
DET HAR REGNAT HELA NATTEN!!! Och det fortsätter! Snart 40 härliga mm.
 
 
Vallmon slokar lite men inte av torka längre. Vi lyssnar till det vackra ljudet av regn som skvalar i stuprännorna. Både tunnor och extratunnor är snart fyllda.
 
 
Vi får nog hålla oss inne idag men vad gör det. Vi har en liten bit kvar av min jordgubbstårta sen i går att festa på.
 
 

2 kommentarer:

 1. Kommer mer regn på Öland stod det på texttevevädret...nu blir ni väl glada där nere! :-)
  Och tårtan ser ju onekligen mumsig ut!

  På må ska jag lämna in "gamla" bilen för garanti igen...värmetrådarna bakrutan har lagt av...får se om de bilfirman jag köpte bilen hos sköter sig nu...det var ju dåligt med det sist det begav sig...och nu har jag köpt en (ny) Hyundai till men i Katrineholm den här gången...en i20 active som har lite mer markfrigång som jag vill ha enär jag har en hög mittsträng på skogsvägen ut till kojan och även att jag kör på lite andra skogsvägar...i mina fotouppdrag...med mittsträng som skrapar i under på den här bilen jag har nu...ibland...kanske blir sista nya bilen vi köper...sen när vi blir fattigpensionärer så lär det väl inte bli så mycket pengar i börsen!
  Då får man väl va glad att man får mat för dagen...typ! :-)
  Bäst å passa på mens det finns pengar kvar...lev i nuet i morrn kan det vara för sent! :-)

  På tisdag så kommer badkar och nya kranar blir det i både badrum och kök...ska bli så skönt å få ett badkar som man kan ligga och njuta av värmande omslutande vatten till kroppen och stelfrusna leder sen i vinter...härligt ska det bli!

  Det regnar här med nu men inte så där jätte men det ska visst vara på väg...får se hur dagen utvecklar sig...

  Ha en fin helg!

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Så gott att det blev regn på våra båda uttorkade öar. Bönderna jublar och här på Gotland har det kommit nära 60 mm på sina ställen. Här vid Odvalds ännu lite till. Jag har mätt upp 63 mm.
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera