fredag 26 februari 2016

Vad i hela friden ska vi äta då?

 
Och så var det fredag igen. Helgens tulpanbukett är redan klar. Den fick jag i går när jag visade bilder och pratade lite runt dem på vårt äldreboende. Så trevligt stämning och uppskattat, även om en och annan slumrade till lite då och då efter den kraftiga kroppkakelunchen innan.
 
 
Nu ska jag planera helgens mat så vi kan handla ordentligt på en gång. Till skillnad mot stora delar av jordens befolkning kan vi ju fortfarande fundera över vad vi ska äta istället för om vi har något att äta.
 
 
För övrigt tänker jag ägna resten av dagen till att titta efter vårfåglar. Jag har lite abstinens för jag har inte hunnit ut på flera dagar.
 
 

4 kommentarer:

 1. Vi provar med kålpudding idag. /Inga

  SvaraRadera
 2. Efter en vecka med otroligt mycket grönsaker så får det bli ärtsoppa och pannkaka idag TROTS att det är fredag. Vi äter det väldigt sällan, men idag ska Rolle till Visby ensam och jag måste snabbt hitta på nått han kan köpa med sig hem. Men köpt ärtsoppa kontra hemgjord är inte alls lika gott. Det får dock duga idag, känner mig lite hängig igen.
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 3. Samma här...längtar ut...har slappat hela veckan med teve o soffan...fan va det tog hårt kräkfesten i Västmanland...har inte hämtat mig än riktigt...orolig mage fortfarande...jaja...det blir bättre o bättre dag för dag...hämtade bilen igår eftermiddag...6500 peng gick servicen på...men men vi ska nog klara oss med att få i oss lite att äta ändå...det finns de som funderar OM de har mat för dagen som du skriver...idag är det mulet och ett par grader kallt...bara.

  Vad annars...nu är örnsäsongen över och längtan är stor att komma ut för att leta efter vårens alla "primörer"...några dagar kvar bara av februari så är vi inne i vårmånaden mars...underbart är det!

  Ha en fin dag!

  Steffe

  SvaraRadera
 4. Abborre och potatis! Alltid lika gott!
  Ja, vi har det bra på våra breddgrader. Vi funderar på vad istället för om ...så sant.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera