torsdag 25 februari 2016

Dags för vårbruket

 
Ja, då var det dags då! Vårbrukets bråda tid. Men om man tar små steg i taget så kommer man ändå dit man vill så småningom. Jag började med att sortera ihop de frön som enligt påsen går att sätta redan i februari. Då har jag fyra dagar på mig att peta ner dem!
 
 
Jag har också delat på en ampellilja. Det blev sex plantor inklusive moderplantan. Lagom träning innan jag ska ta tag i mina femtio pelargoner eller hur många det nu kan vara.
 
 
Jag har även gått några varv i trädgården och planerat. Den ska bort därifrån och den ska flyttas dit och så vidare. Puh! Riktigt jobbigt, men konstigt nog känns det som om halva arbetet redan är klart. En bra känsla som nog går över ganska snart, hahaha.
 
 

3 kommentarer:

 1. Känner till det där med att saker och ting att göra inte tar så lång tid...säger bara kojan...är inte så mycket att göra på den, tänkte jag...4 väggar, golv o tak sen är det ju färdigt...jo, visst pyttsan...
  Idag är bilen inlämnad på service nu på morron...mer utgifter...suck...jaja, billigare än o byta bil i alla fall...vädret är fint här idag lr rättare...ser ut att bli fint men kallt fortfarande...5 minus...

  Ha en fin dag!

  Steffe
  Som nu återhämtat sig liiite efter helgens äventyr... :-)

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med alla fröpåsar, till och med jag tycker det är
  roligt.

  SvaraRadera
 3. Det är nog som du säger. Har man väl planerat och bestämt sig är halva arbetet gjort. Sen är det bara att få det utfört.
  Lycka till med sådderna!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera