måndag 29 februari 2016

Både strumpor och skor

 
Man bedrar sig lätt när man tittar ut genom fönstret och ser hur solen skiner mot den knallblå himlen. Väl ute är det fortfarande hårt på marken av tjäle och isen på vattensamlingarna ligger envist kvar. Vi har ingen snö men bakom en sten hittade jag den här samlingen av frostpelare.
 
 
Så trots sjungande fåglar och svällande knoppar är det ingen idé att börja lätta på klädseln ännu.
 
 
Än är det vinter kvar säger mor! Skottdagen idag. Då får flickorna fria och jag har faktiskt varit ute på friarstråt en gång som tonåring. Undrar förresten varför det heter fria när det egentligen handlar om raka motsatsen, att binda sig. Någon som vet?
 
 

3 kommentarer:

 1. Ja nog är det kyligt ute fastän solen strålar, mössa och vantar är ett måste! Vaknade av att det var lika kallt inomhus idag för vi var lata och inte eldade i går kväll...burr!! Känner inte av mina tår just nu ha ha.
  Ha en fin dag på ön!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Tänk att man aldrig har friat när det var skottdag. Men å andra sidan har varken Rolle eller jag friat. Vi bara tog för givet båda två att vi skulle gifta oss och när vi sen skulle till USA 1968 så gifte vi oss dagen innan. På så sätt fick vi billigare biljetter (det var dyrt på den tiden) och så behövde vi bara att rum. När vi var där 1966 fick vi bo i varsitt på hotellet (fast det gjorde vi ju inte, rummen låg vägg i vägg så det var lätt att smita in! *fniss*)
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. I DAG HAR DET VARIT UNDERBART VÄDER, EN RIKTIG VÅRDAG HM HM KAN MAN KANAKE SÄGA.
  MEN ÄN ÄR DET LÅNGT KVAR, TILLS DEN KOMMER PÅ RIKTIGT.
  HA NU EN BRA TISDAG

  SvaraRadera