onsdag 18 juni 2014

Vardag igen...nästan


Ja. ännu är det inte riktigt slut på festligheterna! Jag har ett par goda vänner som tittar in en stund idag. Men jag hinner ändå ta en sväng i trädgården och se vad som har hänt under de här bråda dagarna.


Pionerna hänger som fluffiga bakelser, några har smitit ut från det stödjande gallret och ligger platt på marken.


Ledsamt nog inte i min trädgård men på många andra ställen blommar nu "Nordens akacia", den vackra robinian. Annars då? Jo jag måste klippa ur notisen om mig i tidningen och posta den till lilla mamma. Hon har frågat varje dag i en veckas tid om den inte har publicerats ännu. Alla i hennes hemtjänst vill se den (och hon också).5 kommentarer:

 1. En robinia skulle inte vara helt fel, men jag är tveksam till om den skulle klara sig i min växtzon. Som så mycket annat :o/ Man borde flytta söderut, så är det bara.

  Det blir inte mycket pusta ut för dig, hördu. Först jubilerande i flera dagar och så midsommarhelg ovanpå det. Knäck en eller ett par av födelsedagsflaskorna till helgen, vetja! Och lägg upp fötterna på något :o)

  SvaraRadera
 2. Har tagit mig samman och bytt ut de vissna penséerna i urnorna bredvid yttertrappan mot röda pelargoner och hängt upp en ampel utanför dörren. Det är nästan alla blommor som finns i vår trädgård förutom lavendeln på innergården.

  Jag är så avundsjuk på alla som har gröna fingrar. Som du med alla dina fina blommor som du visar. Härligt att se gammaldags blommor som mina farföräldrar hade i sin trädgård!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Jag säger som Musikanta, det måste finns gröna fingrar med. Eller är er jordmån så fin och bra på
  Öland, det är ju fantastiskt så mycket vackert ni har där.
  Kram Harriet

  SvaraRadera
 4. Schönes, neues Profilbild!
  Trevlig ny profilbild!

  SvaraRadera
 5. Gratulerar i efterskott! Jag har min födelsedag i nästa vecka, men jag fyller så ojämnt det kan bli. Men det förmodar jag att du inte gjorde.
  Ha nu en riktig mysig midsommar!
  Kram Karin

  SvaraRadera