tisdag 3 maj 2016

Gäster och mat

 
Ja, vad ska man bjuda på? Jag rotade i min recepthög och hittade detta. Kycklinggratäng med ädelostsås. Går nog att läsa om ni klickar på bilden.
 
 
Jag har lagat det några gånger och det blir alltid populärt. Dessutom kan man förbereda mycket tidigare under dagen. Bryna lök och champinjoner.
 
 
Koka lätt små broccolibuketter.
 
 
Bryn kycklingfiléer. Blanda allt. Häll över sås av grädde och ädelost och så skjuts in i ugnen.
 
 
Serveras gärna med detta goda vin. Tack för det tipset, kära granne!
 
 

3 kommentarer:

  1. Det här med gäster och mat är alltid lite speciellt. Min gubbe tjatar jämt om att jag INTE ska göra någon ny aldrig tidigare testad maträtt. Själv är jag precis tvärtom, jag vill verkligen testa nya saker - och det är ju faktiskt jag som ska laga allt!
    Så det slutar oftast med att om vi har en trerätters middag så blir en av rätterna nått nytt!! Det är ju så kul att laga mat, men det ska vara lite spännande också.....*fniss*
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
  2. Skoj! Så har jag hittat hit till en ny blogg.
    Kyckling med ädelostsås bjöd dotter och måg mig på en gång. Jättegott. Men har helt glömt bort den ... tills nu då. Nu måste jag också göra den.

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt recept, det provar vi gärna Alltid gott med svamp och Ädelost.
    Det skall bliva spännande.
    Trevlig helg

    SvaraRadera