fredag 6 maj 2016

Vart är vi på väg?

 
På ängen alldeles vid parkeringen, sprang ett gäng småflickor omkring och lekte med sina bollar (eller kanske ballonger).
 
 
På det lilla huset hade en höna lagt beslag på redet utanför fönstret.
 
 
Hästarna kan gå ute dygnet om nu i sin lilla hage.
 
 
Perfekt plats att parkera uttråkade gubbar på!
 
 
Den gamla och nästan döva katten smälter in bland trädgårdsprydnaderna. Nu kanske ni börjar förstå var vi är någonstans.
 
 
I detta paradis för den köpsugne och där det inte enbart finns trädgårdsprylar, blev det förstås en del vårfina paket att ta med hem. Och vid det här laget förstår de flesta att vi är hos I&I Design = "Rostiga tanten".
 
 

6 kommentarer:

 1. Jag grämer mig fortfarande att det var stängt när vi var på besök för några år sen och äntligen hittade stället. Hade ju ingen adress, så det var lite knepigt när vi fick hänvisning och hamnade på helt fel område!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Hemma igen...efter en underbar tripp, en av de bästa faktiskt vad beträffar fåglar...ner till solen och vindarnas ö men denna gången blåste det faktisk inte så mycket och en dag satt vi vid Sebyläge och ute på kalkstenshällarna (lågvatten) med havet alldeles vindstilla och spegelblankt...fantastiskt härligt väder och lagom varmt...men i tisdags var det frost på morgonen och det blev till att skrapa rutan innan jag drog iväg till Ottenby för dagens uppdrag att kolla upp vad som fanns i fågelväg...och tänk på torsdagen veckan innan så snöade det för fullt en hel eftermiddag här hemma i Nypan och till kvällen var det väl en ca 5 - 6 cm snö...dagen efter så var det borta...så visst var det en riktig tur att vi tajmade in det Öländska vädret som blev och här hemma fortsätter det fina vädret...och nu blir det till att ta hand om ca 1000 bilder...som ska rensas och sorteras...phuuuuuu...

  Ha det!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. Så trevligt reportage, visste inte att denna butik fanns. Du kommer med många
  trevliga förslag.
  Katten måste väl vara riktig i alla fall ?
  Trevligt veckoslut önskar Hajamn

  SvaraRadera
 4. Många roliga grejer där. Hade en katt förut som älskade att ligga i balkonglådorna.
  Blommorna mådde tyvärr inge lika bra som katten i lådorna :-)
  Ha de gott

  SvaraRadera
 5. zu I&I müssen wir natürlich auch wieder gehen.
  So schöne rostige Sachen....
  ....obwohl wir kaum noch Platz im Garten haben :-)
  Kram Marlise

  SvaraRadera