fredag 8 maj 2015

En semesterdag

 
Vi smet ifrån alla plikter i går. Kanske inte mentalt för tankarna kretsar kring morgondagens aktiviteter vid hembygdsgården, men ändå skönt att göra något helt annat under en dag.
 
 
Vi åkte ner till Kryddgården i Stora Frö tillsammans med vår dotter som är här under några semesterdagar.
 
 
Ett mysigt utflyktsmål med härliga kryddblandningar i lösvikt och mycket annat smått och gott.
 
 
Det går också att ta en kopp kaffe och sitta en stund utomhus och titta ut över kryddträdgården och den vackra miljön runtomkring.
 
 

2 kommentarer:

 1. Öland is the Best!
  Du hast immer Öland
  und ich glaube die "Arbeit" macht dir Spaß
  Ich würde gerne mit dir tauschen.
  Wir kommen morgen auf diese schöne Insel.

  Öland är bäst!
  Du har alltid Öland
  och jag tror att "arbete" du rolig
  Jag vill handla med dig.
  Vi kommer till denna vackra ö i morgon.
  Kram Marlise

  SvaraRadera
 2. Ibland är det faktiskt jätteskönt att komma hemifrån och göra något helt annat ett tag. För det blir mycket trädgårdsjobb den här årstiden! Fast i år har jag ju tagit det onormalt lugnt, men igår klippte vi hela tomten gemensamt.
  Rolle tog det sista av parken, men innan dess gjorde han ett trappsteg från altandörren ut på altanen. Det har varit en aning för högt där tidigare. Istället för det normala 17 cm för ett steg så har det nog varit 22 cm, vilket har retat mig otroligt. Igår så tröttnade jag och la dit några träbitar och testade - och vilken skillnad det blev. Nu kunde man gå ut och in utan att behöva tänka.....vilket passar mig perfekt! *fniss*
  Så då gjorde han ett jättesnyggt steg, som ska laseras svart som resten av altangolvet, men det får han göra när jag inte är hemma. Han ska ju ha nått att roa sig med!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera