onsdag 27 maj 2015

Då smög en bölja kärleksfullt...

 
...till snäckan uti sanden. Ja, så skrev Birger Sjöberg och jag kom att tänka på den versen när jag såg alla dessa tusen snäckskal, uppblåsta efter vinterns vindar. .
 
 
Ja, egentligen är det väl musselskal om vi ska vara noga.
 
 
 
Och jag är fortfarande kvar bland molnen. Kunde inte motstå att rikta kameran mot denna häftiga molntapp just innan det började falla tunga droppar och jag fick springa tillbaka till bilen. Själv tål jag en del regn men det är värre med mina kameror och kikare.
 
 

5 kommentarer:

 1. Dina bilder i de senaste inläggen är såå vackra. De tar fram naturens magi.

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 2. Om Du visste så mycket snäckskal jag fått från Barnbarn som varit på Öland och hyrt någon stuga. Min son och hans dotter hyrde av Sonja tror jag hon hette. Min dotter och måg de hade Husvagn med sig. . Nu är det Canaria och Alicante för dotter och måg, Sonen seglar med en kompis på somrarna.
  Huvudsaken är ju att De trivs. Underbara bilder som vanligt tack lilla vän

  SvaraRadera
 3. Snacka om att man längtar efter att kunna ta en härlig strandprommis med Santos, men det kommer väl om några veckor hoppas jag. Just nu orkar jag inte ens gå ut i trädgåden. Är helt slut, men annars mår jag kanonbra vilket gör att man blir väldans frustrerad!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. Fint med så mycket musselskal. Var det inte den danske ´Bonnröven` som använde det som isolering i sitt nya hus för ett tag sen...
  Moln av alla de slag har det varit gott om ett tag. Många fascinerande formationer.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Fantastiska molnfåglar du lyckats fånga, så vackert!
  Ha det fint! Kram

  SvaraRadera